Підготовка та проведення огляду під час розслідування фактів створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань - Галаган, В.; Дударець, Р. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті визначено особливості проведення огляду під час розслідування фактів створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань на тимчасово окупованих територіях України. Розглянуто питання й надано алгоритм дій слідчого під час підготовки й безпосереднього проведення огляду, визначено низку об’єктивно існуючих факторів, що негативно впливають на ефективність огляду.