Основні завдання слідчого для верифікації показань свідка - Цільмак, О. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті конкретизуються основні завдання слідчого для верифікації показань свідка, розглянуто сутність кожного з них на певних етапах допиту (підготовчому, основному та заключному). Розкрито сутність понять «верифікація показань свідка» та «можливість сприймати». Зазначено, що верифікація показань свідка – це спосіб встановлення об’єктивної істини факту або твердження особи стосовно обставин кримінального правопорушення. Можливість сприймати – це процес формування суб’єктивного цілісного образу обставин кримінального правопорушення.