Генезис застосування IT-технологій у профілактиці та розслідуванні злочинів із використанням вогнепальної зброї - Кофанов, А.; Арешонков, В. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті на основі аналізу наукової літератури та експертної практики розкрито питання застосування сучасних інформаційних технологій у профілактиці та розслідуванні злочинів, які вчиняються із використанням вогнепальної зброї. За результатами вивчення досвіду застосування IT-технологій в даній галузі в Україні окреслені існуючі проблеми та окремі шляхи їх вирішення.