Проблеми реалізації прав учасників кримінального провадження на використання спеціальних знань в умовах змагального судочинства - Авдєєва, Г. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті на підставі аналізу процесуального порядку використання спеціальних знань у судочинстві України та країн-членів ЄС досліджено проблеми реалізації прав учасників кримінального провадження на використання спеціальних знань в умовах змагального кримінального процесу в Україні. Розглянуто проблемні питання реалізації права сторонизахисту самостійно залучати експерта і спеціаліста на договірних умовах та надано пропозиції щодо усунення перепон у його реалізації.