Використання тактичних прийомів допиту з метою профілактики кримінальних правопорушень - Томин, С. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті розкриваються основні тактичні прийоми допиту, спрямовані на вирішення завдань з запобіганя кримінальних правопорушень. На основі аналізу положень чинного законодавства та наукових праць у галузі кримінального процесу, криміналістики та юридичної психології досліджуються особливості вирішення під час провадження цієї слідчої (розшукової) дії такого завдання, як встановлення обставин, що сприяли вчиненню злочину, а також профілактично-виховному впливу на підозрюваного під час проведення допиту.