Роль прокурора – процесуального керівника досудовим розслідуванням у призначенні судової експертизи та оцінці її результатів - Яковлєв, О. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
Досліджено проблемні питання призначення судових експертиз та оцінки висновку експерта. Наведено численні приклади помилок з практики, що були допущені при підготовці та перевірці документів з призначення експертизи. Проаналізовано чинники, які їх спричинили. Запропоновано вирішення вказаних проблем в рамках діяльності прокурора, як процесуального керівника досудовим розслідуванням.