Інформаційно-довідкові системи інших міністерств, відомств як складова інформаційно-довідкового забезпечення розслідування злочинів - Лишак, О.; Круль, С. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті розглянуто основні інформаційно-довідкові системи інших міністерств, відомств як складової інформаційно-довідкового забезпечення розслідування розбоїв.