Спосіб підробки сучасних паспортних документів із застосуванням новітніх друкарських технологій - Ананьїн, О.; Жигун, Н. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
Описано спосіб підробки сучасних паспортних документів із застосуванням новітніх засобів безконтактного друку.