Проблемні аспекти визначення збиваючих факторів в досліджуваних підписах, виконаних рукописним способом - Бандурко, В. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
Стаття присвячена розгляду проблемних ситуацій, які можуть виникати при визначенні збиваючих факторів (природних, штучних) тоді, коли в досліджуваному підписі проявляється їх комбінований вплив або є наявність однакової інформативності при впливі різних збиваючих факторів.