Визначення місця пострілу - Молибога, М. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті розглядається питання щодо визначення відстані, з якої був здійснений постріл з вогнепальної зброї. Встановлення дистанції, з якої був зроблений постріл, дає можливість визначення більш широкого спектру знаходження слідів і інших речових доказів, таких як: вид, тип, модель, калібр зброї з якої був зроблений постріл, наявність гільз, куль, кіптяви, мастила та інших слідів.