Стосовно питання щодо підробки ідентифікаційних документів - Науменко, С. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
На сьогодні широкого розповсюдження набули документи, виготовлені на полімерній основі. Дані документи позиціонуються як сучасні, більш функціональні та краще захищені. У цій статті розглядаються окремі випадки виявлення підробок документів в процесі проведення експертних досліджень.