Особливості проведення досліджень з проведення судових експертиз з безпеки життєдіяльності при дослідженні нещасних випадків невиробничого характеру - Шмерего, О.; Кучинський, В. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті висвітлені проблеми проведення експертних досліджень щодо подій нещасних випадків невиробничого характеру.