Актуальні питання криміналістичного забезпечення досудового розслідування злочинів проти інформаційної безпеки держави - Гора, Ірина; Колесник, Валерій (Криміналістика і судова експертиза, 2024)
Стаття присвячена розгляду проблемних питань криміналістичного забезпечення досудового розслідування злочинів проти інформаційної безпеки держави. Доведено, що поява інформаційних технологій визначила мультиплікативний характер їх інтеграції у криміналістичну діяльність. Це викликає зміни в усіх сферах криміналістичного знання, в загальній теорії, в криміналістичній техніці, тактиці, методиці розслідування окремих видів злочинів.