Перспективи застосування BIM-технології (Building Information Modeling) в будівельно-технічній експертизі - Командиров, О.; Левченко, О.; Кисіль, О. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті розглянуто існуючий стан та перспективне використання BIM-технології для перевірки відповідності вимогам нормативно-правових актів як запроектованих, так і існуючих будівельних об’єктів, що може бути використана судовими експертами при проведенні відповідних досліджень.