Збитки, завдані встановленням обмежень у використанні землі. Трансформація у кошти - Савчак, В. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
Під час виконання експертиз з питань землеустрою, завданням яких є визначення збитків, завданих власникам землі та землекористувачам, виникає ряд проблем. Зокрема, через відсутність належного понятійно-категоріального апарату доволі важко встановити, за яких обставин у власника/користувача земельної ділянки виникає право на збиток та в чому власне полягає такий збиток.