Використання інформаційних джерел (баз даних) з питань трансфертного ціноутворення в судово-економічній експертизі - Гриненко, І.; Полєнніков, М.; Гриненко, Ю. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
Визначено важливу роль інформаційного забезпечення в процесі проведення судово-економічних експертиз, з питань трансфертного ціноут-ворення і проаналізовано доступні інформаційні бази даних на ринку України.