Економічний аналіз як метод визначення дійсного фінансового стану підприємства - Кандирал, О. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті досліджено питання та проблеми проведення економічного аналізу з метою визначення дійсного фінансового стану підприємств та попередження ймовірного банкрутства, запропоновано заходи щодо виходу підприємств з несприятливих фінансових ситуацій.