Психолологічна оцінка показань дитини в кримінальному провадженні. Чинники, що негативно впливають на точність та повноту відтворення обставин - Арефіна, Н. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статі проаналізовані проблеми формування показань дитини (у статусі свідка, потерпілого, підозрюваного) у кримінальному провадженні. За результатами аналізу експертного досвіду виявлені зовнішні та внутрішні (індивідуально-психологічні) аспекти впливу, які здатні чинити негативний вплив на формування показань дитини; окреслені задачі, які лежать в межах компетенції експерта-психолога.