Питання виявлення та попередження сексуального насилля щодо дітей - Батлуков, М. (Криміналістика і судова експертиза, 2019)
У статті розглянуто фактори, що ускладнюють виявлення сексуального насильства щодо дітей та способи їх подолання. Описано фактори підвищеного ризику насильства над дітьми. Наведено класифікація осіб, агресивних стосовно дітей. Представлено профіль чоловіків і жінок, які здійснюють насильство над дітьми. Матеріали статті можуть бути корисні для виявлення та запобігання сексуальне насильство.