Проблемні питання інженерно-транспортної експертизи з дослідження обставин та механізму дорожньо-транспортних пригод - Грігор, Г.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
У даній статті розглядаються питання, пов’язані із проблемами інженерно-транспортних (автотехнічних) експертиз і недосконалістю їхнього призначення.