Дослідження технічного стану зливного приладу вагона-цистерни при виконанні судових залізнично-транспортних експертиз - Батіг, А.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
В статті наведено стан безпеки руху в структурі ПАТ «Укрзалізниця» щодо випадків наїздів рухомого складу на пішохода чи автотранспортний засіб. Проаналізовано нормативні документи, які регламентують порядок дій членів локомотивної бригади при загрозі безпеці руху (людина на колії, автотранспортний засіб у межах рухомого складу). Також розглянуто поняття «граничний ризик» і його вплив на розвиток залізнично-транспортної пригоди.