Дослідження величини рамної сили, яка діє на колісні пари електровозів при виконанні судових залізнично-транспортних експертиз - Батіг, А.В.; Кузишин, А.Я. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
В статті присвячена визначенню рамної сили, яка діє на колісні пари візків електровозів зі сторони його секції. Встановлено основні параметри, які мають вплив на її величину. Побудовані залежності рамної сили від часу руху електровоза по відповідній кривій.