Особливості дослідження дотримання вимог нормативно-правових актів України в частині пожежної безпеки при аналізі проектної документації та будівельних об’єктів - Командиров, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
У зв’язку з активізацією в Україні перевірок протипожежного стану закладів освіти, охорони здоров’я, торгівельних та офісних центрів та ймовірним зростанням досліджень відповідності проектної документації та існуючих об’єктів вимогам нормативно-правових актів в частині пожежної безпеки, запропоновано узагальнений алгоритм дій для перевірки протипожежних вимог як запроектованих, так і існуючих будівельних об’єктів, що може бути використаний як судовими експертами при проведенні відповідних досліджень, так й контролюючими органами при здійсненні перевірки об’єктів.