Деякі аспекти побудови вітчизняної системи інструментарія експертизи матеріалів та засобів цифрового звукозапису - Рибальський, О.В.; Соловйов, В.І.; Журавель, В.В; Шабля, О.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
У статті показано нові вітчизняні системи інструментарію проведення експертизи матеріалів і засобів цифрового звукозапису, розроблені авторами. Системи побудовані з використанням фрактального підходу до сигналів, записаних на фонограмах, і мають високі технічні характеристики. Частина систем вже впроваджена у практичну діяльність експертних підрозділів МВС України.