Віртуалізація в комп’ютерній криміналістиці - Коліса, Я.Ю. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
У статті на основі комп’ютерної віртуалізації розглянуто алгоритми та послідовність дій для проведення «живого» дослідження цифрової інформації в ході судової комп’ютерно-технічної експертизи. В результаті пропонується метод створення віртуальних копій досліджуваних фізичних дисків.