Концептуальний підхід до оцінки майна на дату, віддалену від поточної - Пасько, Р.М.; Маркус, Я.І. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
У статті запропонований порядок та алгоритм проведення досліджень, які можуть розглядатись як база для створення нормативного документа, що дозволить експертам виконувати судові експертизи та експертні дослідження в межах завдань експертної спеціальності 10.10 «Визначення оцінної вартості будівельних об’єктів та споруд».