Особливості дослідження електронних документів при проведенні судово-економічної експертизи - Гриненко, І.М.; Полєнніков, М.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
Враховуючи нагальну необхідність у застосуванні спеціальних економічних знань під час експертного дослідження, експерти опрацьовують значну кількість документів, питома вага яких переважно складається з матеріалів великого обсягу. Тому неабиякої актуальності набувають методи оптимізації експертної праці завдяки відповідним методикам, а також наданню в розпорядження експерта електронних документів. Це особливо важливо, якщо проведення дослідження передбачає вивчення значного масиву даних. Оскільки наявність документа в електронному вигляді, який може містити дані про численні операції, дозволяє експерту проводити значно результативніший пошук, відбір та систематизацію даних (операцій), що стосуються питань, поставлених на вирішення судової експертизи.