Особливості досліджень економічних збитків від ненадійності системи електропостачання - Жолобецька, М.Б. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
Метою проведеного дослідження є оцінка величини економічного збитку від зниження якості електричної енергії в системах електропостачання промислових підприємств. У статті розглянуто підходи до визначення збитків від ненадійності системи електропостачання, визначені складові енергетичного збитку.