Особливості проведення досліджень з обґрунтування застосування банками процентної ставки LIBOR при кредитуванні в іноземній валюті - Ляшенко, О.А.; Щербина, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
У даній статті розглядаються окремі аспекти, що виникають при виконанні судових експертиз з питань відповідності нормам чинного законодавства України, застосування банками в розрахунках за довгостроковими валютними кредитами змінної процентної ставки – базової ставки LIBOR (London Interbank Offered Rate, Лондонська міжбанківська ставка пропозицій), відповідності методики (механізму) розрахунку такої відсоткової ставки для підтвердження заборгованості суб’єктів господарювання за неповернутими банківськими довгостроковими кредитами в іноземній валюті та процентів за користування кредитом.