Узагальнення експертної практики з розрахунку вартості придатних до подальшої експлуатації складових колісних транспортних засобів - Юхименко, А.В.; Бондар, В.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
У статті узагальнено результати експертної практики з використання базових алгоритмів при вирішенні питання щодо визначення вартості придатних до подальшої експлуатації складових різних модифікацій однієї моделі КТЗ, а також спеціальних та спеціалізованих КТЗ з врахуванням положень чинної методики.