До питання актуалізації нормативних актів, що регламентують проведення судових військових експертиз - Савечко, В.О.; Козлов, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
Ось твій текст українською мовою, очищений від розривів рядків та зайвих пробілів. Він записаний одним суцільним рядком і повністю готовий для вставки в OJS: У статті надано пропозиції щодо актуалізації нормативних актів, що регламентують проведення судових військових експертиз в Україні.