Судово-медична оцінка гідродинамічної травми: випадок з практики - Самойлов, Д.В.; Плетенецька, А.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2018)
Наведений цікавий випадок з практики наочно демонструє потенційну небезпеку для життя людини деяких апаратів та інструментів, що випускаються у промислових масштабах, за умов необережного користування ними. Описані ушкодження, що у своїй сукупності призвели до смерті, вказують на необхідність детального описання та вивчення ушкоджень на трупі для подальшої вірної експертної судово-медичної оцінки.