Стандартизація техніко-криміналістичного та судово-експертного забезпечення правосуддя в Україні: праксеологічний аспект - Рувін, О.Г.; Полтавський, А.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті розглянуто відносно новий для держави напрямок стандартизації — унормування на рівні державних стандартів діяльності із техніко-криміналістичного та судово-експертного забезпечення правосуддя, яке забезпечується спеціалізованими установами зі збирання (виявлення, фіксації, вилучення), зберігання, транспортування доказів та установами судової експертизи з їх експертного дослідження. Показано певний історичний міжнародний досвід стандартизації та визначено напрями стандартизації цієї діяльності в Україні.