До питання щодо виду, структури та змісту задокументованої інформації систем управління якістю в установах, що здійснюють судово-експертне забезпечення правосуддя - Голікова, Т.Д.; Полтавська, Я.Р. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті розглянуто проблемні питання щодо видів документів (їх змісту та структури), що є або можуть бути складовими системи документації з якості — задокументованої інформації як доказу відповідності діяльності установи задекларованій нею самою (установою) здатності постійно надавати продукцію та послуги, які задовольняють вимоги замовника та застосовні законодавчі та регламентувальні вимоги. Запропоновано шляхиподолання виявлених проблем у діяльності установ, що здійснюють судово-експертне забезпечення правосуддя.