Використання можливостей експертизи сторонами кримінального провадження під час доказування на стадії досудового розслідування - Баулін, О.В.; Шевчук, В.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Стаття присвячена аналізу законодавства України, яке регулює порядок призначення і проведення експертизи у кримінальному провадженні, та стану його застосування у сучасній слідчій практиці. З метою удосконалення механізму залучення експерта для проведення експертизи і використання можливостей експертизи під час доказування на стадії досудового розслідування запропоновано внести зміни у відповідні законодавчі акти.