Деякі дискусійні аспекти дослідження сучасних зразків атипової вогнепальної зброї - Кофанов, А.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті розглянуто деякі питання судово-експертного дослідження атипової вогнепальної зброї. Розкрито історіографію і передумови виникнення деяких зразків зазначеної зброї їх тактико-технічні характеристики, дана порівняльна характеристика найбільш цікавих зразків зброї з точки зору автора. Коротко сформульовано стадійність дослідження атипової вогнепальної зброї.