Збирання та використання дактилоскопічної інформації у розслідуванні злочинів: актуальні питання ХХІ століття - Полтавський, А.О. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті стисло висвітлено розвиток та становлення дактилоскопічної науки, визначено напрями діяльності із збирання та використання дактилоскопічної інформації на сучасному етапі розвитку криміналістики та судової експертизи, показано існуючі основні проблеми у цій діяльності, запропоновано шляхи їх вирішення.