Сучасні можливості та новітні розробки в сфері виявлення слідів дактилоскопічного походження - Кофанова, О.С. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті розглянуто сучасні можливості виявлення слідів дактилоскопічного походження, проаналізовано які сучасні методи краще застосовувати на різних поверхнях, враховуючи багато чинників, які впливають на формування сліду.