Перспективи розвитку системи перевірки паспортних та інших документів у Державній прикордонній службі України - Чередніченко, Д.К. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Викладено рекомендації щодо удосконалення трирівневої системи перевірки паспортних та інших документів громадян України, іноземців та осіб без громадянства, які згідно із законодавством, використовуються під час перетину державного кордону. Рекомендації складені на основі сучасного досвіду країн ЄС.