Особливості дослідження бланків для нотаріальних документів - Науменко, С.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Забезпечення судових експертів інформаційно-довідковими матеріалами стосовно технологічних особливостей виготовлення різного виду документів є актуальним питанням. Особливого значення це питання набуває у світлі сучасних можливостей поліграфічного обладнання та можливістю його вільного придбання.