Інформаційно-аналітичне забезпечення проведення судово-балістичних експертиз - Бондар, В.С. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Статтю присвячено визначенню шляхів оптимізації інформаційно-аналітичного забезпечення проведення судово-балістичних експертиз. Автор пропонує комплекс сучасних методів аналізу безпосередніх обʼєктів дослідження, а також інші шляхи, які мають сприяти створенню повністю автоматичної системи судово-балістичної ідентифікації, здатної вирішувати аналітичні завдання.