Дослідження технічного стану бокових рам візків вагонів у випадку їх зламу при проведенні судових залізнично-транспортних експертиз - БатігA.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Стаття присвячена дослідженню залізнично-транспортних пригод у випадку руйнування бокових рам візків вантажних вагонів. Відмічається, що існує безліч факторів, які можуть вплинути на руйнування бокових рамах візків вантажних вагонів. Основними серед них є: швидкість руху вагона, завантаженість вагона, стан колії, технічний стан вагона.