Дослідження сходу вагонів у судовій залізнично-транспортній експертизі - Кузишин, А.Я.; Джус, О.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У даній статті проведено аналіз виконання необхідної та достатньої умови вкочування колеса колісної пари на головку рейки, які використовуються при проведення судових залізнично-транспортних експертиз.