Можливості і перспективи використання інформаційних технологій в експертній практиці - Хахановський, В.Г. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
Розглянуто можливості, проблеми та перспективи розвитку та використання сучасних інформаційних систем з метою оптимізації судово-експертної практики.