Проведення досліджень з розподілу та порядку користування нерухомим майном - Пасько, Р.М.; Арабулі, Н.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
В статті розглянуті загальні питання проведення судових будівельно-технічних та земельно-технічних експертиз та експертних досліджень з розподілу та порядку користування нерухомого майна відповідно до вимог та запитів сьогодення.