Визначення вартості нерухомого майна в умовах нестабільного ринку. Ретроспективна оцінка - Пасько, Р.М.; Арабулі, Н.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
В статті розглянуті питання щодо проведення судових оціночно-будівельних та оціночно-земельних експертиз та експертних досліджень з питань оцінки обʼєктів нерухомого майна (ретроспективної оцінки) в умовах нестабільного ринку.