Особливості проведення судових будівельно-технічних експертиз при визначенні обсягів та вартості робіт по влаштуванню дорожнього одягу на автомобільних дорогах - НеізвестнийC.В. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
В статті розглянуто загальні питання та особливості проведення судових будівельно-технічних експертиз при дослідженні будівельних робіт з влаштування дорожнього одягу автомобільної дороги, проведено аналіз впливу обсягів та якості виконаних робіт на строк експлуатації дорожнього одягу. Автором наведено етапи проведення судових будівельно-технічних експертиз при дослідженні робіт по влаштуванню дорожнього одягу та зазначено умови визначення вартості цих робіт.