Особливості проведення досліджень з обґрунтування складу витрат, пов’язаних із здійсненням операцій з побутовими відходами - Переймивовк, Т.А. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
В статті представлено класифікацію витрат, повʼязаних із здійсненням операцій з побутовими відходами, з метою їх обліку та подальшого експертного дослідженні при вирішенні питань з обґрунтування збитків.