Критерії для обрання базових алгоритмів визначення ринкової вартості аварійно пошкоджених автомобілів - Юхименко, А.В.; Бондар, В.М. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті на підставі аналізу експертної практики наведено критерії для обрання базових алгоритмів, які можуть бути застосовані при вирішенні питання щодо визначення вартості аварійно пошкоджених колісних транспортних засобів з врахуванням положень чинної методики.