Теоретичні аспекти судової мистецтвознавчої експертизи - Ходченко, І.Л. (Криміналістика і судова експертиза, 2017)
У статті розглядаються теоретичні аспекти судової мистецтвознавчої експертизи творів мистецтв, які полягають у визначенні їх класифікаційних ознак і критеріїв автентичності (справжності), а також необхідність створення систематизованого підходу до вирішення експертних завдань при проведенні судових мистецтвознавчих експертиз.